RSS blog posts RSS comments

collegesoccupyboston.com

Posted by: admin | Category: Uncategorized | Comments (0)

Jag har inte så många t-shirts som jag kan sätta på mig längre har jag kommit fram till för många är väldigt slitna och vissa har även krympigt i tvätten så de är lite väl tajta och sen är det ju så att jag har många t-shirts med tryck men det är inte så mycket kvar av trycket längre för de blir ju utslitna efter ett tag när man tvättar kläderna så jag skulle behöva köpa lite nya t-shirts helt enkelt så att jag dels har lite vanliga t-shirtar som jag kan ha på mig och sen skulle jag vilja köpa några med tryck också som jag kan ha när jag ska vara extra fin för det händer ju att man vill klä upp sig lite och då gäller det att man har ett roligt tryck på sin t-shirt, speciellt på sommaren då man ofta har på sig t-shirt när man är ute.


Leave a Reply

© 2009 collegesoccupyboston.com | 'Funny squares' Wordpress theme | created by Atillus design studio